Bonić:  Ne komentarišem kolege, neka se svako brine o svom dvorištu

Trener Viteza za SportSport.ba

Bonić: Ne komentarišem kolege, neka se svako brine o svom dvorištu

S. Mlaćo

Vitez je jučer postigao prvi pogodak u gostima ove sezone. Vitežani su remizirali protiv GOŠK-a (1:1), te osvojili devet bod sezone, ali i zakomplikovali stanje u donjem dijelu tabele, te najviše obradovali nogmetaše i navijače Čelika.

Trener Viteza Ivica Bonić zadovoljan je izvedbom svojih izabranika.

"Kada postigneš prvi pogodak u gostima naravno da onda možeš biti zadovoljan. Utakmica je bila zanimljiva, mogli smo dobiti i mi i oni, ali sve u svemu, ja sam zadovoljan", kaže Bonić.

Iz GOŠK-a su nakon meča istakli da su igrači Viteza borili kao da je meč Lige prvaka, a trener Feđa Dudić kazao da sumnja u regularnost još od otvaranja drugog dijela sezone kada je Čelik savladao Vitez 1:0, a trener Vitežana Ivica Bonić na press konferenciji poručio da mu je drago kada je već upisao poraz da je to od Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"To je izvučeno iz konteksta, ja to nikada nisam rekao. Ne želim komentarisati svoje kolege, ne bavim se tim stvarima, ali on uvijek potencira te stvari. Neka se svako brine o svom dvorištu, znam i šta se nama radi, ali neću da pričam o tome", ističe Bonić te dodaje.

"Naš cilj je stabilizacija kluba, a druga je stvar što nemamo dovoljno kvalitete i nekada mora doći do prekida serije dobrih igara. Do kraja želimo osvojiti što više bodova i svoju kožu skupo prodati protiv svakog rivala".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi