Bonucci i navijači Juventusa se pomirili na najljepši mogući način

"Rat" je završen

Bonucci i navijači Juventusa se pomirili na najljepši mogući način

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa proteklog vikenda na domaćem terenu pobijedili su Lazio sa 2:0 u derbiju drugog kola italijanske Serije A.

Stara dama je uspjela doći do novih bodova protiv starog rivala iako se jasno vidi da igra Juventusa još uvijek nije na nivou na kojem se to očekuje. Ipak, i pored svega Juve je uspio da savlada Lazio, a golove za ovaj tim postigli su Miralem Pjanić i Mario Mandžukić.

U centru pažnje meča u Torinu bio je Leonardo Bonucci koji se vratio u Juve nakon jedne sezone u Milanu. Navijači Juventusa su zviždali Bonucciju svaki put kada bi imao kontakt s loptom i jasno su mu dali do znanja šta misle o njegovoj "izdaji". No, čini se da je "rat" između njih konačno završen.

Naime, na kraju utakmice igrači su otišli do najvatrenijiih navijača kako bi ih pozdravili, a u centru pažnje bio je Bonucci. On se izvinjavao navijačima zbog svega, a na kraju je priča dobila lijep kraj jer su navijači gromoglasnim aplauzom pozdravili povratnika u Staru damu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi