Bonucci psovao i vrijeđao Allegrija

Trener Juventusa uzvratio istom mjerom

Bonucci psovao i vrijeđao Allegrija

Sinoćnji meč između Juventusa i Palerma ostat će upamćen i po svađi defanzivca domaće ekipe Leonarda Bonuccija i trenera Stare dame Massimiliana Allegrija. 

Njih dvojica su se posvađali pred kraj meča, a razlog je bila izmjena koju je Bonucci htio da napravi trener Allegri. Ipak, Allegri ga nije htio izmijeniti već je imao druge planove, a to je jako naljutilo defanzivca Juventusa. 

Kako prenose italijanski mediji, a kako se može i vidjeti na snimku, Bonucci je počeo vikati i psovati Allegriju, a ni trener Juvea mu nije ostao dužan.

Ipak, Allegri je nakon meča odlučio da malo spusti loptu.

"Trojica fudbalera su tražila zamjenu: Sturaro, Marschisio i Pjaca. Zato je nastao nesporazum između Lea i mene. Nije to bilo ništa strašno. Čim smo se ohladili to je postala prošlost. Nas dvojica se jako respektujemo. Kazna? Nema potrebe, sve smo riješili", rekao je Allegri.

Podsjetimo da je Juve sinoćnji meč riješio u svoju korist sa 4:1.

Potražite više informacija na temu Serie A:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi