Bonuccija kritikuju zbog fotografije, supruga stala u njegovu odbranu

Krši pravila izolacije?

Bonuccija kritikuju zbog fotografije, supruga stala u njegovu odbranu

E. Škorić

Prvenstvo u italijanskoj Seriji A je obustavljeno već sedmicama, a u Italiji su svi u karantinu zbog pandemije koronavirusa.

Iako je osjetan pad zaraženih i smrtnih slučajeva od korone, u Italiji je i dalje situacija zabrinjavajuća, kao uostalom u većini svjetskih zemalja. Iako su mjere postavljene da se spriječi dodatno širenje, neki ipak nisu u stanju da ih do kraja ispoštuju.

I dok se za manje poznate ličnosti i ne zna kada prekrše pravila, stoper Juventusa Leonardo Bonucci je "spaljen na lomači" nakon što je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako krši pravila izolacije.

Bonucci je proslavio očev rođendan sa suprugom, roditeljima, djecom i nekim članovima uže porodice.

Uslijedili su mnogi komentari na račun Bonuccija, a u njegovu odbranu stala je supruga Martina Maccari.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Od 7. marta napustio je stan samo jednom i to prije dva dana. Donose nam hranu kod kuće. Moji roditelji koriste poseban put do nas. Zatvoreni su kao i mi od 7. marta. Učinite mi uslugu, kritikujte sve, novac, dom, supružnika, mene, ali ne i građansko osjećanje i odgovornost. Vodite sterilnu polemiku. Ako ste uznemireni svijetom, razumijem vas", napisala je Bonuccijeva supruga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi