Pepova opsesija igračem Juventusa još traje: Da li će City pokušati i na ljeto?

Pepova opsesija igračem Juventusa još traje: Da li će City pokušati i na ljeto?

Bez obzira na to da li će se sezona nastaviti ili ne, Manchester City gotovo sigurno neće odbraniti titulu prvaka Engleske.

Pred Građanima su sada važne stvari, pravna borba za ukidanje zabrane učestvovanja u evropskih takmičenjima i potraga za pojačanjima.

Trener Cityja Pep Guardiola je oduvijek izuzetno cijenio Leonarda Bonuccija kojeg smatra savšrenim defanzivcem s izuzetnim liderskim osobinama.

Calciomeracto.com piše da je zbog toga Bonucci tokom godina postao Guardiolina opsesija.

Navodno će Manchester City na ljeto uložiti značajnu svotu novca u transfer "defanzivca visokog nivoa", a Guardiola bi na Etihadu naravno volio vidjeti iskusnog Bonuccija.

Bonucci je Guardiolina želja već odavno, ali je trenuto poprilično nedostupan. Zbog odluke Juventusa da ga zadrži po svaku cijenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je čak "blindirao" Bonuccija novim ugovorom potpisanim u novembru prošle godine, čime je iz Torina jasno poručeno da 32-godišnjak nije dostupan za transfer.

Iako je jako teško zamisliti da će Juve prodati Bonuccija, možda City pokuša sa nekom ponudom koju će i Staroj dami biti teško odbiti.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

IMPERATOR
Kad se Chiellini vrati, Bonuci prelazi u Inter da napakosti Milanu a i Juventusu. Nula od čovjeka, izdajnik obični.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi