Mladen Žižović predstavljen kao novi trener Borca - Najavio pojačanja i svim linijama
FOTO: FK Borac

Radno u Banjaluci

Mladen Žižović predstavljen kao novi trener Borca - Najavio pojačanja i svim linijama

Esmer Oštraković

Mladen Žižović predstavljen je kao novi trener Borca iz Banjaluke i jasno je da se i od njega kao i od njegovog prethodnika Marinovića očekuju dobri rezultati.

Deset godina nakon što je kao igrač napustio Borac vraća se isti klub, ali ovaj put kao trener sa sedam godina iskustva.

Žižović se danas po prvi put javnosti obratio kao trener Borca.

"Čast mi je i zadovoljstvo preuzeti ekipu Borca. Ovo je klub u kojem sam igrao i u kojem sam stekao mnogo prijatelja i drugova sa kojima sam ostao u kontaktu. Posebne emocije me vežu za Banjaluku s obzirom da mi se jedna kćerka rodila ovdje.

Nadam se da ću ovu ulogu dobro iskoristiti i zajedno sa svojim stručnim štabom opravdati povjerenje i da postavimo Borac na jedno mjesto dugoročno i da napravimo iskorak u Evropi. To je nešto što fali ovom klubu i da potvrdimo rezultate iz prethodnog perioda."

Oglasi

Iskoristio je priliku da se zahvali i sada već bivšem treneru Borca Vinku Marinoviću.

"Zahvalio bih se i čestitao bivšem treneru Borca Vinku Marinoviću na svemu što je uradio za klub. Nadam se da ćemo mi nastaviti tako i da ćemo obradovati sve navijače. Željan sam izazova, nije bilo nikakvih problema što se tiče ugovora. Imamo istorijsku priliku što se tiče Evrope i nadam se da će nas žrijeb poslužiti da ispričamo jednu lijepu evropsku priču.

Najavio je pojačanja u svim linijama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pratim ligu i sva dešavanja u bh. fudbalu s obzirom da sam dugo dio bh. fudbala. Stvari koje su se desile sa ekipom Borca su nove, sve se izdešavalo za 72 sata. Potrebna nam je temeljna analiza za narednih nekoliko dana. Mi treneri svi tražimo vrijeme, koje mi nažalost u ovom trenutku nemamo. Moraćemo brzo da reagujemo, ali moramo biti oprezni da ne napravimo neku pogrešku. Pojačanje će sigurno biti, ja se nadam u svakoj liniji jer bez zdrave konkurencije nema ni dobrih rezultata.

Evidentno je da smo ostali upražnjeni u veznom redu i to je nešto što treba riješiti. Dovešćemo provjerene igrače i igrače koji imaju ambiciju. Moja ideja jeste da dovodimo kvalitete koji imaju kvalitet, karakter i ambiciju. Ako moram birati između ova tri, izabrao bih karakter i ambiciju s obzirom da je kvalitet u našoj ligi tu negdje i pobjeđuju oni koji imaju karakter i ambiciju. Vidite da u mnogobrojnim slučajevima kvalitet ne daje očekivane rezultate", rekao je Žižović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoster
Tvoje je samo treninge da odradjivas,za prvenstvene utakmice ne brini imaju "ljudi"da to riješe!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi