Borba protiv koronavirusa: Dvojac Bayerna donirao milion eura

"We kick Corona"

Borba protiv koronavirusa: Dvojac Bayerna donirao milion eura

Epidemija koronavirusa je zaledila Evropu. Situacija je ozbiljna i u Njemačkoj gdje je trenutno oko 15.000 potvrđenih slučajeva zaraze.

Svi se trude pomoći kako mogu, a dvojac minhenskog Bayerna Leon Goretzka i Joshua Kimmich su odlučili donirati značajna novčana sredstva.

Njemački reprezentativci su se pridružili novoosnovanoj incijativi "WE KICK CORONA" i donirali milion eura.

Novac će biti podijeljen različitim organizacijama kojima je on zbog epidemije koronavirusa trenutno i više nego potreban.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Goretzka i Kimmich su pozvali i ostale de kroz inicijativu "WE KICK KORONA" doniraju novac i pomognu svom društvu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi