Borba za preostala tri mjesta: PSV u najboljoj poziciji, neizvjesno u Solunu i Salzburgu

Play off Lige šampiona

Borba za preostala tri mjesta: PSV u najboljoj poziciji, neizvjesno u Solunu i Salzburgu

Večerašnjim revanš susretima play offa konačno se završavaju kvalifikacije za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Za odlazak tamo ostala su otvorena još tri mjesta, a za njih će se boriti PAOK, Benfica, PSV, BATE, Red Bull Salzburg i Crvena Zvezda.

Čini se kako je nakon prvih utakmica u najboljoj situaciji ekipa PSV-a koja je u Bjelorusiji pobijedila BATE Borisov sa 3:2, pa večeras treba da se desi pravo iznenađenje kako bi ekipa BATE-a preokrenula stvari u svoju korist.

Za razliku od te utakmice, stvari ni blizu nisu poznate kada su u pitanju revanši između PAOK-a i Benfice te Salzburga u Zvezde. Oba prva meča su završena neriješenim rezultatom s tim što je PAOK možda u maloj prednosti jer je uspio da postigne gol u gostima (završeno 1:1).

Ako ste ljubitelj klađenja, onda ćete danas sigurno posjetiti MOZZART kladionicu i okušati svoju sreću. Pomenuta kladionica smatra da su Salzburg i PSV favoriti protiv svojih rivala, dok u susretu PAOK-a i Benfice samo blagu prednost daje gostima iz Lisabona.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kvota na pobjedu Salzburga je 1,60, dok je na beogradski tim koeficijent 6,00. S druge strane, na PAOK je koeficijent 3,20, a na Benficu 2,40. Kada je u pitanju meč između PSV-a i BATE-a, treba reći da je na domaće kvota 1,33, a na goste čak 8,50.

Podsjetit ćemo vas još jednom da se sve utakmice igraju s početkom od 21.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi