Boris Gavran se vratio u Slogu iz Ljubuškog

Naslijedio Ivu Ištuka

Boris Gavran se vratio u Slogu iz Ljubuškog

Boris Gavran će u narednoj polusezoni imati zadatak da spasi Slogu od ispadanja iz Prve lige FBiH. 

Ovaj 43-godišnji trener postao je slobodan nakon raskida saradnje sa Rudar Prijedorom, a naredna destinacija u njegovoj karijeri je Sloga iz Ljubuškog koju je vodio prošle sezone u Drugoj ligi FBiH. 

Sloga je prvi dio sezone okončala na posljednjem mjestu i kao rezultat toga rukovodstvo kluba je odlučilo postaviti Borisa Gavrana na kormilo, dok je dojučerašnji trener Ivo Ištuk premješten u upravu. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iskusni Zeničanin je pored Sloge u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri još vodio Čelik, Posušje, GOŠK, Rudar i Gradinu iz Srebrenika. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije