Boris Pavić ima novi klub

Ranije radio u Premijer ligi BiH

Boris Pavić ima novi klub

Nekadašnji trener Čelika i Širokog Brijega Boris Pavić našao je novi posao.

Ime ovog 46-godišnjeg stratega dovodilo se u vezu s Čelikom prije nego što je imenovan Umit Ozat, međutim na kraju je, ipak, ostao u Hrvatskoj.

Pavić je poslije nedavne epizode u Solinu odlučio preuzeti Vodice. Radi se trećeligašu čiji se čelnici nadaju da će Pavić pronaći formulu za opstanak.

"Dolazim pun volje, želje i elana kako bismo bili jedna dobra sportska priča ovog proljeća i da se ostvari prioritetni cilj vodstva kluba, a to je zadržavanje trećeligaškog statusa", kazao je, između ostalog, Pavić nakon što je stavio paraf na ugovor.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Pavić je u našoj zemlji uz Čelik i Široki Brijeg još vodio Vitez i Rudar Kakanj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi