11

Komentari (11)

Hamic14
Steta samo sto nece moc igrat u ligi prvaka,bio bi od velike pomoci borusiji....konacno imaju opet dobrog golgetera
Zorres
BiHScout
Ne moze igrati, jer ako igrac koji je igro u lp ove sezone predje u drugi klub koji isto igra lp onda ne smije igrati to takmicenje dalje
Bhf
Pravila su se promijenila od prosle sezone.Pratite malo vise fudbal od zg.
Melan
Mali je tako sladak da bi ga poljubila od sreće
BiHScout
Slatke pare mislis
Mele
Gdje su oni sto kazu nije on za bundes lige , ha haa haa,,Barselona nije dala 20 miliona, mlad, nije na tom nivou da igra u Barsi, zalosno i smijesno ispade...
Medo-Brundo
Super. Malo pomogne golovima a onda ode za 150-200 miliona. Posao super odradjen
haris.ze1
Mali je ****na zvijer
BobPaisley
...uzet ce Dortmund masne pare za ovog igraca,za sezonu ili dvije...plus tu je i Sancho...skauting sluzba radi fenomenalan posao.
Jupp
@BobPaisley kao i obicno ali BVB nece biti nikad veliki klub sa tom filozofijom, jer nikada nemaju potreban kapacitet da bi se moglu takmiciti u lp jer uvijek prodaju sve sto valja.. super je koncept ali sta navijaci imaju od toga sto se klub bogati na na taj nacin ? Oni zele titule !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti