Koreografija Žutog zida kakvu Liga prvaka ne pamti, ali Silvina sramota je priča za sebe

Borussija je domaćin Chelseaju

Koreografija Žutog zida kakvu Liga prvaka ne pamti, ali Silvina sramota je priča za sebe

A. Čaušević

Magična koreografija i neuspjeli pokušaj krađe su obilježili prvo poluvrijeme utakmice osmine finala Lige prvaka na Signal Iduna parku između Borussije Dortmund i Chelseaja.

Navijači Borussije Dortmund slove za najvjernije u Evropi, a famozni Žuti zid ne prestaje da iznenađuje fudblaski svijet, posebno kada su u pitanju utakmice velikog značaja.

Tako je bilo i neposredno pred duel protiv Chelseaja kada je na tribini kapaciteta 25.000 sjedećih mjesta prikazana nevjerovatna fotografija.

"Vrijedilo je biti uz tebe svaki put... Putovanje će se nastaviti zauvijek", poručili su navijači Borussije svojim ljubimcima.

Na koreografiji su dominirali žuta i crna boja, zatim karta Evrope u pozadini kao i leđima okrenuti ultras sa navijačkim obilježjima Borussije.

Utakmica u prvom poluvremenu nije ponudila golove, ali jeste veliku sramotu Thiaga Silve koji je pokušao prevariti cijeli svijet.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iskusni brazilski štoper kao da je zaboravio na VAR tehnologiju te je u 9. minuti postigao gol rukom. Ipak, odmah je shvatio šta je uradio te je priznao krivicu.

Međutim, glavni sudija utakmice Manzano mu nije oprostio te je štoper londonskog tima opravdano prošao sa žutim kartonom.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chelsea1
Ove naslove neko djete od 8 godina pise?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi