"Borussia Dortmund je itekako zainteresovana za Artura Vidala"

Čileanac ponovo u Bundesligi?

"Borussia Dortmund je itekako zainteresovana za Artura Vidala"

Čileanski fudbaler Arturo Vidal mogao bi se ovog ljeta vratiti u Bundesligu.

U Barceloni već neko vrijeme nije sretan i dosta se špekuliše o tome gdje će nastaviti karijeru.

Ako je vjerovati selektoru Čilea Reinaldu Ruedi, Vidal bi mogao nazad u Bundesligu, ali ne u Bayern Minhen već u Borussiju Dortmund koja je, prema riječima Ruede, vrlo zainteresovana da ga angažuje.

"Dortmund je veoma veoma zainteresovan za njega. Ali, za sada nema ništa konkretno i treba biti strpljiv s konačnom odlukom", poručuje Rueda za katalonski Sport.

Također dodaje kako postoji mogućnost i povratka u Italiju.

"Koliko ja znam, mogao bi se vratiti i u Italiju", dodaje on.

Uprkos svemu, selektor Čilea poručuje kako je Vidal zadovoljan u Barceloni, kako je novi trener zadovoljan s njim i kako klub ima sve što Vidalu treba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, ugovor Čileanca s Barcelonom važi do ljeta naredne godine i ovo će biti posljednja prilika za Katalonce da ga 'unovče'.

Osim Dortmunda, kao naredne destinacije pominju se ekipe poput Evertona ili Intera.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Moze da igra na vise pozicija, defanzivno ili iza napadaca.. A li ja ga ne volim kao igraca, prgav je, nema kvalitet za najbolje timove, ove ispod 5 mjesta, moze u svakoj ligi da igra..
0 0
ek76
Nije potreban Dortmundu, vec imaju 4 igraca na istoj poziciji.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti