Jadon Sancho pokazao svima kakav je čarobnjak: Majstorski pogodak za vodstvo Dortmunda

Sjajno pogodio za 1:0

Jadon Sancho pokazao svima kakav je čarobnjak: Majstorski pogodak za vodstvo Dortmunda

E. Čaušević

Borussia Dortmund i PSV igraju trenutno revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka.

U prvom meču koji se igrao u Eindhovenu rezultat je bio 1:1, a Dortmund je večeras na najbolji mogući način otvorio utakmicu.

Domaći tim je do prednosti stigao već u trećoj minuti, a na scenu je stupio u posljednje vrijeme osporavani Jadon Sancho.

Englez je stigao na posudbu iz Manchester Uniteda gdje je bio žestoko kritikovan zbog loših igara, no večeras je pokazao kakav je majstor.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sancho je u trećoj minuti postigao sjajan pogodak s vrha kaznenog prostora za 1:0 i veliko slavlje navijača domaćeg tima.

Majstorski pogodak engleskog reprezentativca možete POGLEDATI OVDJE.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti