6

Komentari (6)

Mirsad1705
Umjesto što su "priznali grešku" ne jednog, već 7 sudija (glavni, dva pomoćnika i rezervni, te još 3 u VAR sobi), da je penal postojao i da je Borusija oštećena, ZAŠTO NE PONOVE UTAKMICU, jer je sudija DIREKTNO uticao na rezultat???????? Neće je ponoviti, jer se ovdje sve štima Bajernu. Kao i u nekim drugim ligama 5-ice.
Alemka3012
E glupane jedan, Bajerna su ove godine sto puta zakinuli, to sto Dortmund ne zna dat go iz igre nije niko kriv. A zaboravio kradju protiv Franfurta u reziji Dortmunda. Bajern igra najlosiju sezonu i opet glupani ne mogu pobjec 10 bodova, vise se stima Dortmundu nego Bajernh glupane jedan glupavi idi ori zemlju
Zvornicanin83
Ti prvo ne pratis bundesliguu o cemi ti pricas kao drugo svi su Bayerna proglasili prvakom jos na polu sezoni kad je u par navrata bijezao Dortmundu i po 10 12 i vise bodova to sto je Dortmund u drugom dijelu sezone stigaoo i osvojio najvise Bodova i prestigao Bayern zbog mjegovih losih igara ne treba da znaci da sad sudije stimaju prvaka. Pratim bundesligu godinama i gle cuda bas 5 kola do kraja Sudija iz Bavarske sudii utakmicu Bochum-BvB i gle novog cuda taj istii sudija dan posle utakmice u njenackim medijima priznaje javno da je napravio greske na utakmicu.
FudbalskiZnalac
Ako se ikome štima, štima se bayernu već godinama. To svi znaju...
rauber_bh
Sta li ti gledaš?
Mirsad1705
Fudbal i suđenje, a ne boje dresova i o kome se radi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.