Borussia Dortmund zamjenu za Pulisica pronašla u Barceloni?

Na pomolu transfer Malcoma?

Borussia Dortmund zamjenu za Pulisica pronašla u Barceloni?

Odavno se znalo da će talentovani Cristian Pulisic po isteku sezone napustiti Borussiju Dortmund i pojačati ekipu Chelseaja, kojoj je prodan.

Milioneri će, ako su špekulacije istinite, biti izuzetno aktivni na predstojećem prelaznom roku, a navodno su u potrazi i Pulisicevom zamjenom.

Španski Diario Sport sada tvrdi da bi to mogao biti Barcelonin Brazilac Malcom.

Malcom je prošlog ljeta stigao u Barcelonu nakon što su ga Katalonci ispred nosa ukrali Romi. Barca je tada za njegove usluge izdvojila 41 miliona eura, ali se Malcom nije naigrao na Nou Campu od dolaska iz Bordeauxa.

Brazilac je počeo samo šest prvenstvenih utakmica, pa se o njegovom mogućem transferu špekuliše već neko vrijeme.

Navodno su za 22-godišnjeg Malcoma zainteresovani Milan, Inter, Tottenham i Everton, a sada se u priču uključila i Borussia Dortmund.

Barcelona navodno želi vratiti novac uložen u Malcomov prošlogodišnji transfer što je, prema špekulacijama, sasvim prihvatljivo za Milionere.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Da li će do Malcomovog transfera u Borussiju Dormtund zaista i doći ostaje da se vidi.

Milioneri su već dogovorili transfere Nice Schulza i Thorgana Hazarda, a navodno je blizu potpisa za Borussiju i Bayerov Julian Brandt.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobojlija
Borussiu zovu milioneri vec 35 godina ,kakvi oni glupani sa arene sport koji uvijrk spominju neku tzv reprezentaciju tzv rs necega od koje nema nista
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi