Valverde objasnio zašto Griezmann još uvijek nije potpisao za Barcelonu

Napušta Atletico Madrid

Valverde objasnio zašto Griezmann još uvijek nije potpisao za Barcelonu

E. Čaušević

Francuski napadač Antoine Griezmann saopštio je nedavno da će napustiti Atletico Madrid na kraju ove sezone.

Griezmann je proteklog vikenda odigrao posljednji meč u dresu madridskog kluba, jer je javno priznao da će na ljeto sigurno napustiti ekipu, te karijeru nastaviti u dresu nekog drugog kluba.

Mnogi vjeruju da će Griezmann karijeru nastaviti u dresu Barcelone s kojom se povezivao i naredne sezone. Tada je katalonski klub bio na korak od njegovog dovođenja, ali se Francuz predomislio u posljednji trenutak.

Međutim, iako se izgledno da će Griezmann potpisati za Barcelonu još uvijek nema nikakvih zvaničnih vijesti. Trener ovog tima Ernesto Valverde objasnio je šta se dešava.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Tačno je da su ostvareni kontakti povodom tog dogovora i to još uvijek traje. No, sezona za nas nije završena i imamo još finale Kupa Kralja. Moramo ostati fokusirani do kraja i nakon finala će biti vremena za sve te druge stvari. Trenutno ne želimo govoriti o igračim drugih klubova", rekao je Valverde.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi