Bosanci mu ruše opkladu? Jeličić se 'zaletio' sa statusom

Možda ga vidimo golog u emisiji

Bosanci mu ruše opkladu? Jeličić se 'zaletio' sa statusom

Stručni komentator HRT-a Joško Jeličić poznat je kao neko ko se nikada ne libi javno izreći svoje mišljenje, ali to nekad donosi i veliki rizik.

Razočaran partijama Dinama, Jeličić je pred kraj prošle sezone dao javno obećanje da će prvu emisiju Stadiona u novoj sezoni voditi samo u čarapama ukoliko se Modri plasiraju u grupnu fazu ne Lige prvaka, već Evropske lige.

Na krilima bh. fudbalera Hajrovića, Hodžića, Gojaka i Dilavera, Dinamo je sinoć rezultatom 5:0 deklasirao Hapoel i tako 99% izborio plasman u 3. pretkolo Lige prvaka, gdje će igrati protiv Astane ili Midtjyllanda.

Budući da je Dinamo zaista pokazao odličnu partiju, za očekivati je da bez problema može savladati i svoju narednu prepreku te se plasirati u playoff Lige prvaka, čime bi automatski obezbijedio grupnu fazu Evropske lige i doveo Jeličića u nevolje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podcjenjivanje Dinama moglo bi se osvetiti Jeličiću, a javnost ga je već počela podsjećati na obećanje koje je dao. Biće zanimljivo.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Interesuje me, koje boje će biti čarape
16 1
Chupy
Duginih boja :) :) :)
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi