11

Komentari (11)

Da li je ikome jasno sta je sportsportba htio reci, citiram recenicu "Naime, naš tim će kvalifikacije za SP otvoriti 24. marta kada igramo u gostima protiv Finske, dok ćemo potom na domaćem terenu ugostiti selekciju Francuske, a taj meč na programu je 31. januara.
Ajax11
Protiv jaki ekipa nas košta poena kod Fife pa padamo u 4 šešir...umjesto da igramo 4 puta proti farski ostrva mi opet sami sebi skacemo u kost
user1585249870
Opet pise Zmajevi, napisite kako treba Kurcevi
user1585249870
Mislite protiv Malte, a ne Danske?
Simone1921
Plisaju ko ce poceti utakmicu, zadnji ko ispadne ostaje na klupi
Keno
koga vise boli kita za repku, dok ne o****u svi iz saveza nista od nje.
user1590396893
Au još kad bi dobili selektora... Pa kakva bi too ekipa bila...
BiH_Suomi
Ovaj causevic se napije svaki put kad pise clanak. Cuj pocinjemo kvalifikacije u martu a onda kaze protiv Francuske igramo 31 januara. Kralju uzmi soka malo hl**** ti!
Brazuka
Jel vico selektor
Tas14
To bi bilo dobro, ali da se ozbiljno igra i ide na pobjedu. Jer to je prava provjera pred ove kvalifikacije
eldin996
Dogovara se prijateljska a trenera ni na mapi ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.