27

Komentari (27)

user1646074464
Konačno i mi da zgazimo švabe jednom,grohotom se smijem.
VelezovacMostar
Pozdrav svima. Ima jedna mogućnost da se BiH kvalifikuje na Evropsko fudbalsko prvenstvo bez igranja polufinala i finala baraža. Ne znam da li ste u toku da je 12 država bliskog istoka (fudbalskih saveza) tražilo od FIFE da se Izrael izbaci iz budućih baražnih utakmica za EP. Ako FIFA izbaci Izrael, što nije nemoguće pod velikim pritiskom onda ostaju 3 zemlje u baražu, što znači da će jedna proći direktno na EP bez igranja utakmica baraža a druge dvije će se boriti kroz baraž utakmicu za EP. Činjenica je da od ove tri zemlje samo je naša BiH u A diviziji lige nacija dok su Ukrajina i Island u B diviziji lige nacija u Evropi što znači da bi mi po tome što imamo najbolji plasman mogli proći direktno a Ukrajina i Island da igraju baraž za odlazak na EP. Ovo vam ozbiljno govorim. Trebao bi neko iz našeg FS BiH poslati protestnu notu FIFI tražeći da se izbaci Izrael iz baraža i mogućeg učestvovanja na EP zbog rata u Gazi kao što je izbačena Rusija u zbog rata u Ukrajini, sve drugo bi bila nepravda prema Rusiji i dvostruki Evropski standardi! Naš plasman nam je svima u državnom interesu (uspjeh, ponos, novac..). Širite ovo dalje i sretno nam bilo!
SamoSiroki
FahrudinKonjHodzic
bit cemo najzadnji kad se djeko nakrka hamburgera na okupljanju pa ondak trut na utakmici potrcat nemere
BHFLjiljan
A sta ce Izrael koji k**** na ovom takmicenju
Galacticosi
krmak
xXBoSnian_BuLLXx
Bolje u dijaspori i rob biti drugim! I jednom godisnje biti bosanac!
Geneve
Kao sto ti mamu busimo.
San Marino je za vas sila
xXBoSnian_BuLLXx
Uhvatit ce se bosna opet u igru i izgraditi svoj stil igre, jos su u potrazi, pa cemo pricati!
Uhvati se ti uputnice vidiš da ti nije dobro ,**** ti sebi mater glupu kakva bosna i lopta tačno da ti covijek **** mater
xXBoSnian_BuLLXx
To ponasanje si sigurno naucio u dijaspori ili zelis biti neki frajer! Bas si cool i hrabar ali za svoju kucu i zivot raditi i sam se hraniti od svojih zivotinja i basce, za to si slab! Bolje rob drugim biti i na gotovo u trgovini sve kupiti! Hahaha
Chwilla
A ko nije za nas u ovom trenutku velesila? Za nas je i Lihenstajn sad velesila Muko moja predji na drugog!
Ajax11
Madzari prvo mjesto- nama sigurno 4.
Krajinausrcu73
Pa za nas je i Luxemburg velesila...
xXBoSnian_BuLLXx
Jednom padnes u kvalifikacijama i najgori, i vece repke su kiksovali u kvalifikacijama, protiv jedne repke smo cak i baraz igrali (portugal)! Ne mozes od danas do sutra sve pobjedivati, pogotovo kada se u period od 2 godine sve 8 igraca sto su igrali u prvih 11 odu u penziju ili ne zele igrati za repku!
xXBoSnian_BuLLXx
Takva repka nema kicmu i stil igre, nema gore za ekipu nego da vise od pola ekipa u periodu od 2 godine odu iz repke!
Krajinausrcu73
U pravu si..al budimo realni...vecina igraca dolazi iz nekih znj Liga...odigramo jednu tekmu super i onda narednih 6 user...emo,i to protiv 10x losijih ekipa...ja znam da treba vremena da je doslo smjene generacije ,al ovo momentanlno ne lici ni na sta....daj boze da bude bolje i da ja grijesim...
Šteta nikako da im zapjevajmo,pa ću ovdje: " Niko te nikad mrziti neće kao što te mrzim ja sRbijo sRbijo kurvo balkanska".
xXBoSnian_BuLLXx
Bar balkanci igraju svojim genama a ne dolazcima iz drugih zemalja, volio bi da svajcarsku pobjede sto imaju mozda 2 svicaraca u prvih 11 a drugih nemaju nista s tom drzavom i didova tog prostora!
xXBoSnian_BuLLXx
Dobra grupa, nit je nnemacka u formi nit nizozemska u slicnoj situaciji kao i bosna su! Najopasnijia ekipa ostaje madjarska!
vanzemaljac
Bitće dobro inshallah
user7111
Koga god da smo dobili, isto bi prosli, bar ovako imas atraktivne protivnike.
E.Car
Možemo biti zadnji!!!
E.Car
Možemo biti zadnji!!!
E.Car
Možemo biti zadnji!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti