27

Komentari (27)

EdwinPol
Sportsport na Fikretovim respiratorima zbog zeljkana i nenastavljanja sezone
Bhf
Lahko je njima,oni nemaju republiku srpsku.Oni kod nas sve koce.
Malilav22
Kad su entiteti mocnij od Drzave . nijedna zemlja ne samo u Evropi nebi funksonisala sa ovako dytonskom Drzavom
sloboda72
SAD JE HASE POSTO PRASE
Bhf111
Mi smo ****o od drzave u svakom.pogledu
Ivica_Osim8
haha dje ste ****e pitarske
magistar
Da je Savez postupao po direktivama UEFA davno bi donio odluku jer su ministarstva dostavila misljenje. Ocigledno se ne postupa direktivama.
Zeleni_zub
Otkad su "mišljenja" relevantna? Najveći problem za savez i jeste taj što imaju samo mišljenje, a mišljenje ne predstavlja ništa konkretno na šta se možeš pravno nasloniti.
Uranija
E sad si magistre gotov, kad ti se ovaj demagog moj lijepi zeleni-zubić sveže pa počne da laže, širi dezinformacije a u najboljem slučaju ‘plasira’ koju poluinformaciju.hahahahahaha kmeče mitomani kao da je kraj svijeta, puno više nego prošle sezone kad uplatnicu nisu znali pravilno ispuniti
hzsg
Ovo je više smješno, kakvi novinarski pritisci. Nisam ni od jednog novinara procitao tekst na temu zašto nisu testirani seniorski igraci fufbalskog kluba koji se tobože najviše zalaže za nastavak tj.odigravanje treceg kruga naše lige, naravno rječ je o "zeljani". A svi znamo da je to propisana obaveza prije započinjanja zvaničnih grupnih treninga. Jeli se iko zapitao zašto, zbog ćega, hoće li iko odgovarati.... itd. To je jedna velika kamuflaža malog plavog kluba koji i tim potezom pokazuje da još nije narastao. Jedini cilj je da se svim silama i svim pritiscima onemogući FK SARAJEVO da se proglasi ŠAMPIONOM, ako se ne nastavi prvenstvo. TO BI TEK BIO APSURD I SKANDAL NEVIĐENIH RAZMJERA.
Ivica_Osim8
ti si puko jarane al pravo
Mani
Bolje bi ti bilo da cutis ko oni iz vase uprave. I vi pitari ste postali isti ko oni iz Saveza i vlade. Sad vam "odjednom" odgovaraju svi potezi propalog Saveza i vlade, cuite ko misevi. Nigdje podrske vracanju fudbala i navijaca na stadione, i tu se usutili. Odgovara vam situacija, pa ja. Kakav vlasnik takav klub i takvi navijaci. Od****us.
Nikoizniceg
Jedini je cilj da se nastavi fudbal. Sve ostalo je nebitno. To sto hoce fks da bude zrtva, pa kao trebali smo prekinuti - je logican slijed kluba koji je prvi. I razumijem, strah da se ne izgubi prvo mjesto, tako bi svaki klub koji je prvi strahova. Ali, fudal se igra na terenu - ona najbolji neka uzme pehar. Bitno je da RS donese odluku o nastavku... ostalo ce se sve rijesiti :D veliki pozdrav svima koji su za nastavak takmicenja...
Nikoizniceg
Nemoj me shvatiti pogešno ja sam za to da se Sarajevu da ta titula, pa da se nastavi liga. Jer bitno je to, a to sto Velež, Radnik, Tuzla i široki realno, mogu do europe, to nije bitno. Jer logikom fks, ko su oni da imaju svoj interes? :D Hocemo totulu Sarajevu sa 33 boda iz narednih 11 kola, a mi ćemo ostali igrati... i riješili smo problem...
Zeleni_zub
Ne kontam tu priču, ko će ti pisati da je skandal što se nisu testirali kad testiranje nije obavezno? Odakle uopšte priča da neko nije uradio nešto što nije obavezno uraditi?
Asam85
Sarajevo jedino može biti šampion ako se prvenstvo nastavi, a to bi im valjda trebalo biti u interesu jer su oni lideri na tabeli. Prekidom prvenstva nema poklon titule uzalud se nadate. I gdje je igranje fudbala veći rizik od masovnih čaršijskih okupljanja gdje se niko ne pridržava bilo kakvih mijera.
Asam85
Veliko BRAVO !
DeleteTheElite
Još jednom se Bosna i Hercegovina našla na listi najgorih đaka, ovak put u elitnom društvu Andore, Azerbejdžana, Gruzije, Sjeverne Irske, Kazahstana, Latvije, Moldavije i San Marina - država koje još uvijek nemaju odluku o sudbini fubalskog prvenstva. Jao šta pitari uradiše od fudbala u državi zbog ne zaslužene titule. Više su naštetili fudbalu nego rat 1992-1995
SarajevoFC
Jarane, čuvaj srce, pusti Selju. Ko nekakav tim. Vicešampion ti je, bolan, skoro ko šampion.
manijaci_____
Jest ali vicesampion ima navijace na svakoj tekmi a ne samo na proslavi titule u sezoni koju ste na tvu proveli
Adohordas
Eeee Boze Boze ko nama vodi savez i drzavu nesposobni ljudi,sad bi im kleo i majku i djecu ali u sebi cu jer cu dobiti ban.
Martial9
MA nek je ukinu skroz kome je bitno ionako slabo iko da gleda
SonPen1946
Pojest ce te se od muke!
Austinpowers
SonPen1946
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.