Božićne špekulacije: Arnautovića očekuje transfer života?
Marka žele brojni timovi, ali čini se kako ponudu Chelseaja ne bi mogao odbiti.

Želi ga Chelsea

Božićne špekulacije: Arnautovića očekuje transfer života?

Austrijski fudbaler Marko Arnautović sve više se pominje u kontekstu odlaska iz West Ham Uniteda.

Sjajni krtilni napadač je tokom karijere imao priliku igrati za ekipe poput Intera ili Werder Bremena, ali btiranski mediji javljaju da bi uskoro mogao ostvariti transfer života.

Za njegove usluge je navodno zainteresovan Chelsea, a Maurizio Sarri ga vidi kao idealno rješenje za napadačke probleme.

Podsjetimo, Sarri od dolaska u Chelsea na sve načine pokušava riješiti pitanje napadača, a prošlo ljeto je proveo u pokušaju da dovede Gonzala Higuaina. Ipak, obzirom da to nije uspio, očito će posegnuti za nekim realnijim rješenjima kao što je Arnautović.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Austrijski fudbaler se povezivao i sa povratkom u Seriju A, tačnije dolaskom u Romu, ali kako sada stvari stoje Chelsea je realnija opcija.

Podsjetimo, Arnautović je trenutno povrijeđen, a u dosadašnjem dijelu sezone je odigrao ukupno 14 utakmica te postigao pet golova uz dvije asistencije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi