Sterling: Da ih nema, Premier liga bi nam bila dosadna

Drago mu što City ima konkurenciju

Sterling: Da ih nema, Premier liga bi nam bila dosadna

Fudbaler Manchester Cityja Raheem Sterling priznao je da mu je drago što Građani imaju dostojne konkurente za odbranu naslova u Premier ligi.

Nakon što je prošle godine City osvojio prvo mjesto sa čak 19 bodova više od prvog pratioca Manchester Uniteda, ove sezone je situacija nešto drugačije. Građani nakon 18 kola zauzimaju drugo mjesto sa četiri boda manje od Liverpoola, a Sterling poručuje da je neizvjesnost dobrodošla.

"Liverpool je sjajna ekipa u svim linijama i svaka ima čast na tome kako igraju ovu sezonu. Sjajna stvar je za ligu da su oni i Chelsea tako dobri, jer bi u protivnom Premiership za nas bio jako dosadan", rekao je Sterling u intervjuu za Sport360.

Raheem Sterling je posebno pohvalio Mohameda Salaha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da Salah zaslužuje sve pohvale. Za mene nikakvo iznenađenje nije bilo da je odigrao onakvu prošlu sezonu, a sad pokazuje da će i ove biti odličan. Strašan je to igrač".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

red devil mo
Juce ste postali klub pa sad serendas da bi liga bila dosadna bez konkurenata.
9 6
red devil mo
Nije bila dosadna ni prije 15god. kad ste se stalno selili iz premier u chempionship. I tada ste imali konkirenciju.
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi