Braća Hazard od januara u istom timu?

Thorgan ponovo u Chelseaju?

Braća Hazard od januara u istom timu?

M. Šljivak

Eden i Thorgan Hazard od januara bi mogli zaigrati u istom timu.

Kako navode engleski mediji, Chelsea ozbilno razmišlja da 24-godišnjeg Thorgana vrati u svoje redove i to nakon dvije godine otkako su ga prodali Borussiji iz Moenchengladbacha.

Tako bi braća Hazard zaigrala zajedno na Stamford Bridgeu. Ova opcija je itekako realna, a očekuje se da u naredinim danima Plavci službeno pošalju ponudu za mlađeg Hazarda.

Ove sezone Thorgan igra jako dobro u Bundesligi. Postigao je pet golova u 13 utakmica i za njegove usluge vlada veliki interes.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, odlazak u Chelsea kod brata Edena je sasvim sigurno primamljiv, a interesantno je i da je treći brat Kylian također član londonskog kluba, ali on je daleko slabijeg kvaliteta i igra za rezerve.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi