Braco: Nikad mi niko nije platio kafu, a kamo li da naplatim izjavu

Slavni trener uputio demant

Braco: Nikad mi niko nije platio kafu, a kamo li da naplatim izjavu

Dobro poznati bh. trener Alija Braco Hadžiosmanović oglasio se preko Facebooka navodeći kako nije istina da je počeo naplaćivati izjave za medije. 

Podsjetimo, Alija je u nedjelju poslijepodne prisustvovao utakmici Prve lige FBiH između Radnika i Rudara igranom u Hadžićima.

Naš novinar je nakon meča pokušao doćio do izjave popularnog trenera Vrbanjuše, a on ga je odbio, kako tvrdi, radi kiše.

"Novinar portala SportSport.ba ili Klix.ba koji je nobjavio nakon utakmice Radnik - Rudar da sam rekao 'nema više besplatnih izjava i da naplaćujem izjave' je totalna neistina. Nikad mi niko kafu nije platio a kamo li da naplatim izjavu. A, istina je da nisam htio dati uizjavu jer je bila kiša!", poručio je Braco preko Facebooka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, pomenuti susret 3. kola Prve lige FBiH završen je pobjedom gostiju od 4:1.

Top Komentari

soul_eclipse
Realno,da njega nema večina nebi znala da FK Vrbanjuša postoji
1 6
Winningrun
Nisi vala nikome zanimljiv ni za đ,a kamoli da ti plate...
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi