22

Komentari (22)

krems_krems12
Pocela predizborna kampanja u gradu Sarajevu, krenula je sa Koseva.
Zulfikar
Zali Boze onolikog neiskoristenog prostora, mnogo veca bi korist bila da se taj stadion srusi i da se izgradi jedan mega parking sa jedno 15-stalazu spratova. FKSA preseliti na otoku, malo ga prosire i to je to.
Mictlantecuhtli
Ja ba... Sto bi svi okolo imali koristi od tog prostora, sportskog kompleksa kad to fino mozemo prodat jednom covjeku ili nekoj grupi... A zaradjene pare mozemo pametno ulozit u politicare i razne "interesne" skupine.. Strasan prijedlog kolega, svaka cast... ;)
Zulfikar
Kako nebi imali koristi, Sarajevu je neophodan parking prostor, raja parkirao po trotoarima. Od tog zemljista i od poreza mogla bi se finansirati skolska infrastruktura, putevi itd. Kakve koristi gradjani imaju od onog gigantskog rugla, apsolutno nikakve, stadion je skoro pa uvjek prazan.
Kasikara
Šta će klošar sarajevski,hoćete stadion a niste svjesni koliko se to treba održavati, naravno da ne znate jer nikada niste imali. Hoćete sve naguzove e ne može. Da sam umjesto Ajnadžića ovog bi uhvatio i izbacio sa noge na noge. Treba Olimiku dati stadion cigani jedni.
Alen23
koliko je braco dobijo love za ovaj govor? Sarajevo nikad nije bio ozbiljan klub ekia bez stadiona
ryan.giggs
Diletant, papak, korumpirani ViK *****. Mrš u tri fine mame.
milivoje
Gumena glava,Oličje pitarluka,kakva šprdancija od kluba
Zagor
kakve on veze ima s klubom?
ryan.giggs
Da, fakat, kakve ima Braco veze sa FKS, o mitomane?
Denchi
I danas si ti na koksu Bracane! Posto obraz??? Za 6.aprilsku? Jeftin si Braco...
DR..AJIZAG
Ovaj papak treba prvo da nauci pojmove sta znaci : GRUNT, KONCESIJA, NAJAM..jesi LEGENDA, ali MJASTORE, VELIK je TEBI ZALOGAJ da pricas o OZBILJNIJIM TEMAMA..drzi se MAHALE I BUDZETA..
bistrik87
E danas si ga pretjero, nema tebi vise ulaska na Kosevo
Paradajz
Gledaj ovog cirkusanta, razguli što dalje od FK Sarajevo.
BlueBoys
Rubber head. :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.