Braco napravio 'ulet' na pressicu i održao pravi mali iznenadni šou: Što si finiji to si jeftiniji!

Legendarni trener prekinuo pressicu Nedžada Ajnadžića

Braco napravio 'ulet' na pressicu i održao pravi mali iznenadni šou: Što si finiji to si jeftiniji!

Jedna od glavnih tema kada je sport u Bosni i Hercegovini u pitanju ovih dana je stadion 'Asim Ferhatović Hase' kojeg Opština Centar želi dati na upravljanje Fudbalskom klubu Sarajevo. 

Tim povodom danas je u prostorijama stadiona održana press konferencija na kojoj je između ostalog govorio prvi čovjek Opštine Centar Nedžad Ajnadžić.

Nakon što je završeno njegovo obraćanje medijima uslijedilo je nekoliko novinarskih pitanja, a kada su svi mislili da je pressica gotova, ruku je digao jedan gospodin u crvenoj majici.

'Može li jedno iz tačke 'pod razno', začulo se iz drugog reda nonivarskih sjedišta. Bio je to Alija Hadžiosmanović, poznatiji kao Braco. Legendarni trener sarajevskih mahala i čovjek koji je svojevremeno uveo Vrbanjušu u Premijer ligu BiH, ustao je i kazao nekoliko rečenica što je naravno izazvalo veliku pažnju prisutnih novinara.

'Poželio bih Općini centar i načelniku Ajnadžiću da ne prodaju svoj grunt, jer ko prodaje grunt taj prodaje sebe i svoju slobodu. Što si finiji, to si jeftiniji", poručio je na početku svog pravog malog iznenadnog šoua Braco Vrbanjuša pa dodao da Koševo danas izgleda kao San Siro.

"Ja sam nekada ovdje igrao na koksu. I sada zbog toga imam neke posljednice. Mi smo svi stariji sportaši koji smo igrali ovdje operisali kuk."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo bili uvaljeni u blato do članaka kada smo igrali, a zahvaljujući ovim ljudima ovdje, teren danas izgleda kao San Siro", kaže Braco.

U video zapisu možete pogledati kako je izgledalo njegovo obraćanje i šta je sve rekao:

Top Komentari

Denchi
I danas si ti na koksu Bracane! Posto obraz??? Za 6.aprilsku? Jeftin si Braco...
15 2
milivoje
Gumena glava,Oličje pitarluka,kakva šprdancija od kluba
8 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi