"Braćo, potpisat ću..."
Senegalski napadač ne želi da napusti Liverpool

Sadio Mane sretan na Anfieldu

"Braćo, potpisat ću..."

Edmir Škorić

Liverpoolov napadač Sadio Mane odlučio je da ostane na Anfieldu unatoč interesu Real Madrida.

Mane je na meti Real Madrida, ali ovaj sjajni krilni napadač ističe da je sretan u Liverpoolu, s kojim ove sezone želi da osvoji titulu.

"Sve što mogu da kažem je da je moja jedina briga Liverpool. Mo, Bobby ... Potpisivali su ugovore i pitali me kada ću da potpišem, a ja sam im odgovorio: 'Ne brinite, braćo, potpisat ću'. I naravno da sam potpisao. Sretan sam ovdje i mislim da su svi zadovoljni sa mnom", kazao je Mane.

"Želimo da ispišemo naša imena u historiji Liverpoola. Nadam se da je ovo početak nečeg posebnog", istakao je Senegalac.

Mane je postigao devet golova uz jednu asistenciju za Liverpool u Premier ligi ove sezone.

Jurgen Klopp: Sadio Mane je moja najveća pogreška

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp priznaje da je greška što u Dortmund nije doveo Sadia Manea, ali ima sreću da Senegalca trenira u Liverpoolu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Napravio sam par grešaka u životu, a jedna od najvećih je što nisam kupio Sadia kada sam bio u Dortmundu. Bio je u mom uredu, pričali smo. Ali poslije nisam bio siguran da je on taj. I kako sam samo bio u krivu", kazao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi