Klopp u mukama zbog odbrane: Van Dijk propušta Leicester?

Holandski defanzivac bolestan

Klopp u mukama zbog odbrane: Van Dijk propušta Leicester?

Holandski defanzivac Virgil van Dijk trebao bi propustiti sutrašnju utakmicu svog Liverpoola. 

Kako prenose britanski mediji Van Dijk je bolestan i već nekoliko dana ne trenira sa ekipom, a vjerovatno neće biti spreman ni za sutrašnji susret protiv Leicestera.

To su novi problemi za Jurgena Kloppa koji u posljednjih nekoliko sedmica muku muči sa povredama u odbrani.

Pitanje je hoće li njemački stručnjak moći računati na Alexandra Arnolda i Dejana Lovrena, dok se za Joea Gomeza zna da ga na terenu neće biti još neko vrijeme. Također, treba reći i to da je Joel Matip odigrao samo jednu utakmicu nakon što se vratio poslije povrede ključne kosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Susret između Liverpoola i Leicestera na rasporedu je sutra od 21.00 sati na Anfieldu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi