Braco u očaju: "Ibrica vozi tramvaj, mora čuvati svoj posao, a ima i postača..."

Vrbanjuša u Vogošću došla sa devetoricom

Braco u očaju: "Ibrica vozi tramvaj, mora čuvati svoj posao, a ima i postača..."

S. Mlaćo

Susret 14. kola Kantonalne lige KS između Unisa i Vrbanjuše danas ipak nije odigran. Naime, gosti su na ovaj meč doputovali sa devet nogometaša, što prema propozicijama takmičenja FSKS nije dozvoljeno i susret nije odigran.

Već ranije legendarni trener Vrbanjuše Alija Braco Hadžiosmanović najavio je da će njegov tim izgubiti 20:0.

I danas je dao svoje viđenje neodigrane utakmice, odnosno cjelokupne situacije.

"Mnogi ljudi u FK Vrbanjuša rade, a ima dosta i postača. Danas je radni dan, neki igrače rade u Pošti, GRAS-u, te drugu smjenu i ne mogu doći. Niko nema razumijevanja, a oni traže neka nova pravila Kantonalnog saveza. Ja sam 60 godina u sportu i ovo nisam doživio. Neka takmičarska komisija na čelu sa Ćupinom stvarno je sramna. Mešetari unaprijed kroje tabele i sve... Vrbanjuša je prva na tabeli, ali ovo nismo smjeli da doživimo", kazao je Hadžiosmanović.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga KS - Grupa B:

"Moji glavni igrač Hrvat i Ajanović nisu mogli napustiti radna mjesta, kao ni Ibrica koji vozi tramvaj. Igračima je bolje da čuvaju posao, znate kako je teško doći do radnog mjesta. Neka se zapitaju čelnici Saveza zašto se gase klubovi... Mešetari na sve načine gledaju kako da nas skinu sa prvog mjesta...", dodao je legendarni trener.

Unis će gotovo sigurno ovaj meč dobiti za zelenim stolom 3:0.

Top Komentari

mbape
Pa ti si im sredio poslove, kako im ne mozes srediti i da ih puste.
10 0
gumenakita
Mogao bi i ti debeli igrati,vidi stomaka majke ti,dosao bi malo sebi.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi