Treći je januar i već imamo promašaj godine! Golman na koljenima, a zvijezda Reala se bruka!
Brahim Diaz kreator je nevjerovatnog promašaja protiv Mallorce.

Nestvarno šta nije pogodio

Treći je januar i već imamo promašaj godine! Golman na koljenima, a zvijezda Reala se bruka!

Eldar Ganibegović

Večerašnju utakmicu Real Madrida i Mallorce obilježio je i nevjerovatan promašaj Brahima Diaza. Zvijezda Real Madrida se propisno obrukala u drugom poluvremenu.

Teškom mukom Real Madrid je večeras u 19. kolu Primere savladao Mallorcu. Na kraju je bilo 1:0 za Kraljeve.

Rezultat je bio početni, 0:0, sve do 78. minute. Carlo Ancelotti je u drugom poluvremenu pokušao s nekoliko izmjena, no trijumf su kreirali starteri - Modrić i Rudiger.

Brahim Diaz ušao, pa se obrukao

Igrala se 60. minuta kada je na teren ušao Brahim Diaz. On je zamijenio Viniciusa Juniora, no nije se proslavio. Naprotiv.

Dvanaest minuta nakon što je ušao u igru, ovaj fudbaler je propustio nevjerovatnu priliku. S nekoliko metara je promašio prazan gol.

Oglasi

Naime, Rajković je zaustavio jedan udarac, te ostao samo da pogledom prati loptu. Ona se odbila direktno do Diaza.

Diaz je bio unutar peterca, imao je prazan gol ispred sebe, ali nije uspio pogoditi. Pogodio je samo lijevu stativu gola Mallorce.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako je Brahim Diaz ostao na učinku od tri pogotka u tekućoj sezoni Primere. Dodao je i jednu asistenciju. 

Srećom po Real Madrid, ovaj promašaj nije bio ključan detalj utakmice. Kraljevi su nekoliko minuta kasnije stigli do gola i vrijedne pobjede u borbi za titulu prvaka Španije. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti