Cipetić: Poljska nam do crvenog kartona nije zaprijetila

Bek Zmajeva nakon poraza

Cipetić: Poljska nam do crvenog kartona nije zaprijetila

S. Grebović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Wroclawu pretrpjela težak poraz od Poljske - 3:0.

Dobro smo otvorili meč, ali su kola krenula niz brdo jer je u 14. minuti direktan crveni karton dobio Ahmedhodžić. Do kraja su domaći sa dva gola Lewandowskog i jednim Linettyja slavila sa 3:0.

Svoj osvrt na ovaj meč dao je fudbaler Širokog Brijega Branimir Cipetić:

"Prvih 15 minuta smo se dobro postavili i imali nekoliko udaraca, stvarali šanse, dok Poljska nije prijetila. Onda se dogodio taj crveni karton, a poslije toga je sve bilo drugačije. Morali smo se povući. Oni su nas pritisli sa svih strana. Šta je tu je glavu gore. Moramo se dobro pripremiti za preostale dvije utakmice koje nas očekuju."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Ja sam tu novi, ali vidjeli ste da se ova ekipa može nositi sa bilo kim. Remizirali smo u gostima kod jedne Italije, kući remizirali i sa velikom Nizozemskom, a protiv Sjeverne Irske i sami znate kako smo ispali. Jednostavno nismo imali sreće. Imamo kvalitetne igrače poput Pjanića i Džeke koje svi moramo slijediti i mišljenja sam da se moramo ujediniti mi kao tim, ali i čitava nacija".

Promo

Top Komentari

jassony
Ma ti si prevara obicna koja treba da popuni kvotu UZP-ovaca i nista vise
5 10
TesanjskiBrnjo
Ovaj zaluto u reprezentaciju ko krme u Teheranu.
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi