Penal ili ne za Slobodu?

Sporna situacija

Penal ili ne za Slobodu?

Edmir Škorić

U Gračanici se igra prvoligaški derbi između Bratstva i Slobode, a trenutni rezultat je 1:1.

Nakon što je prvo poluvrijeme završeno rezultatom 0:0, na početku drugog Bratstvo stiže do vodstva. Poturalić je u 51. minuti pogodio i digao stadion na noge.

Ipak, gosti iz Tuzle brzo se vraćaju. Desetak minuta kasnije penal za Slobodu, kada je Husejinović srušen, a potom sam uzeo loptu i pogodio za izjednačenje.

Veliki su protesti bili domaćih zbog penala, uvjereni su da je prestrogo dosuđen, sudija je ostao pri svojoj odluci, a da li je bilo kontakta ili ne, procijenite sami.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sloboda je lider na tabeli sa 30 bodova i pokušat će osvojiti barem bod na ovom teškom gostovanju, budući da joj Stupčanica zaostaje samo četiri boda i svaki kiks bi tim iz Visokog mogao dovesti u situaciju da se značajno primakne Slobodi.

Stupčanica svoj meč ovog kola igra sutra, kada će gostovati ekipi Mladosti i svakako će imati ulogu favorita protiv najlošije ekipe lige koja je sa osam bodova na dnu tabele.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Mafija je uzela pare od slobode i sada se bruka. Mafija se zove slavko zovkic, semir kaplan stolac, gobeljic hajrdudin cazin, eldin bakovic, mirsad drljevic gorazde. Seoska verzija vice zeljkovica i uigrana ekipa starih lopova. Zatrebalo im najmilijima svaka marka što su uzeli od klubova i sudija!
2 1
LedeniTuzla
Ja ne vidim realno nista sporno. Brinite se vi vcrs za lavordzije
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi