Bravo odgovorio na optužbe da je naručio ubistvo Kovačevića

Na srbijanskog asa pucano u Atini

Bravo odgovorio na optužbe da je naručio ubistvo Kovačevića

Admin Čaušević

Darko Kovačević je prije skoro dvije sedmice upucan u blizini svog doma u Atini.

Još uvijek nije poznato ko je pucao na proslavljenog srbijanskog fudbalera, a pojedini mediji su objavili vijest kako je Kovačeviću poruku upozorenja poslao Raul Bravo.

Bravo, koji se povezuje s namještanjem utakmica u Španiji je u razgovoru za Marcu oštro demantovao te optužbe.

"Takve stvari utiču na mene i moju porodicu. Boli to sve čitati. Darko me nazvao i rekao mi da su objave ludost. Bili smo cimeri i imamo dobar odnos", rekao je Bravo.

"Tablodid iz Srbije su objavili vijest da sam ja naredio Kovačevićevo ubistvo. Vijest da sam ja htio ubiti Darka se bolje prodaje. To je sve izmišljotina."

Bravo je kazao kako je razgovarao s Kovačevićem koji još uvijek ne zna zašto je napadnut.

"Nije ušao u nikakvu nevolju i ne zna zašto se sve desilo. Zaradio je mnogo novca igrajući fudbal. reko sam mu da bude miran."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Poznavajući Darka ne mogu zamisliti da ga je neko želio povrijediti. Mislim da je to pokušaj pljačke", kazao je Bravo.

Na Kovačevića su nepoznati napadači pucali 8. februara ispred ulaza u njegov dom, da bi odmah pobjegli s mjesta nesreće, a zatim i zapaliti automobil. Od tada im se gubi svaki trag.

Top Komentari

Śmeker007
Cuj 8 februara sigurno 2020 pucali na njega ??????
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi