30

Komentari (30)

denimen9
Dakle meni kada bi neki zdravstveni radnik upao na teren i rekao da se ne moze igrati utakmica, pa jarane glavu bi mu skinuo. ****e se doktori kao da su vojska ili policija, a običnio civkeraši koriste pandemiju da budu glavni i pokazu kako nisu djaba ucili. fuj fuj fuj.
adonii
Okano moje Brazil sa ovim incidentom nema nista vec Argentina,radi njihovih 4-ce igraca je prekinuta utakmica....nisu odradili ono sto su trebali i to je sve...moze da bude 3:0 za Brazil sluzbeno i kazna za Savez Argentine ...?
WOLF20
**** im korona mater, kakav cirkus
zevs
ovaj lik došo s ponudom u zadnjem djepu i prekino mec
Realist
Sad nek mi neko kqze da korona nije igra velikih i jedno veliko sranje. Da se naja nisam jedan od onih koji misli da korona ne postoji ali mislim da nije onakva kakvim je predstavljaju.
ako1986
Tebra 1000% posto veliko sranje i izmisljotina...Kahnes ides u izolaciju... Prije si kasljo da prdnes a sad prdis da kahnes...
Sloboda
Samo 3:0 za Argentinu i još novčane kazne za Brazil pa nek rade ponovno ovako...
Chico
Saimai1316
Nisam bas siguran da ce biti 3:0 za Arg.. jer brazilski zakon kaze da svi koji dolaze iz V.Britanije moraju u 14 dnevni karantin,,Argentinci su to znali a ipak su doveli 4 igraca koje nisu poslali u karantenu i jos da stvar bude gora stavili su ih da igraju,,a stigli su u brazil u petak vece,ne znam,tesko je tu biti pametan
_0pasan99
Zasto Argentini 3 boda? Kad su oni problem napravili, a Brazilska Zdravstvena organizacija nalaze 14 dana karantina za osobe koje putuju iz Velike Britanije, koje Argentinci nisu isposovali.
Haroldinjo
Da a zašto nisu odmah u petak reagovali ovi inspektori de mi to objasni ako si toliko pametan
Haroldinjo
Došli su u petak zašto su ih pustili do utakmice
E.Car
Koji debili sada će hladno da registruju za Argentinu 3:0!!! Pa što ste počinjali ako išta u glavi imate. Pa valjda je država i zakon iznad svih institucija pa makar se oni zvali FIFA.
makelele
Kakav fašizam u pm. Kad zdrave ljude proglasavaju bolesnima, cuj mora u karanten ako je u zadnje 2 sedmice bio u engleskoj, a ljudi se testirali i negativni... kretenizam, fašizam i diktatura
E.Car
To ti je reciprocno pravo, kako ti meni i ja ću tebi!!!! Englezi su dosta država stavili na crvenu listu, kako im to zatreba. Tako su nedavno tursku stavili uoči finala LP i ponadali se da finale igra na Vembliu ali im ga je UEFA suknula bez vazelina. Smeće od nacije.
zevs
nek igraju ova cetvorica s maskama i rukavicama
Mowzilla
Vico, riješavaj ovo, ****a ti materna...
ZIVIOrodjo
Nek vico status udari....
Vela82
Ovo je namjerni potez argetinaca, otisli bez protesta, koji debili ne vjerujem!
user1597698961
Pa sta trebaju??conebol im dozvolioo,brazilci nwk sw pitaju,,Argentina lagano 3 0 uzima ako se ovo prekine
RZ88
Izgledaju da ga ja svijet definitivno popušio od 2020 pa nadalje. Na šta će ovo sve izac Bog sami zna.
Joco89
Mislim da Bil Gejtsa i njegove saradnike treba potamaniti i ovo će da stane. Gnjida je uništila koliko toliko normalan život! Hoće više crknuti govedo sektaško.
RZ88
Novi svjetski poredak i masonska posla.
DeteVi
Messi je 100 posto dio te tvoje sekte. Neki dan ga ja vidio sa Bill Gatesok pije kahvu kod ekonomskog fakulteta. Majke mi, pitaj ga ako mi ne vjeruješ
RZ88
I sta sad kao to treba bit smiješno? Glupane glupi govorim za općenito situaciju u svijetu počev od korone pa nadalje.
MethodMan
Rješavaju se sirotinje novi poredak jaro vjeruj većina umrlih je sirotinja koja nema ni vode da se okupa, a vidiš i u Afganistanu sta se dešava ameri pustili talibane s namjerom da pokupe pametne u "evakuaciji", a sirotinja nažalost zna se kako će završiti
DeteVi
Jarane, poispitaj se malo. Možda je svijet malo jednostavniji nego što ga ti sebi zamišljaš.
ChiTown
Dublje je to od Bill Gatesa.
DadiG
@ Joco89 Prvo pomislim vidi budale i kretena i Joce šta govori i ovih što mu pluseve daju. Onda skontam ma nemoguće da je neko toliko glup da zaista to misli i da se ti ustvari samo zafrkavaš sa velikom dozom sarkazma. A ovi što ti pluseve daju odmah skontali a ja drot iz druge. Svaka čast na smislu za humor i kako sarkazam vješto koristiš. Da te nema trebalo bi te izmisliti.
Hordas_Aristotel
Joj cirkusa, ovi gori od nas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.