Pogledajte scenu kako inspektori upadaju u teren da hapse Argentince

Susret s Brazilom prekinut

Pogledajte scenu kako inspektori upadaju u teren da hapse Argentince

Admin Čaušević

Utakmica između Brazila i Argentine je prekinuta u 5. minuti susreta. 

Uoči samog susreta u Sao Paulu mogao se naslutiti skandal pošto su četvorica igrača iz Argentine jer su prekršili Covid-19 protokol.

Na kraju je susret počeo kako je planirano, ali se lopta nije dugo kotrljala jer su pripadnici brazilske ljekarske službe i inspektori upali u teren.

Oni su krenuli da hapse igrače koji su prekršili protokol te da ih izvedu s terena i odvedu u karantin. Kao zvanični razlog se navodi neispunjavanje zdravstvenih protkola.

Portal Globo je objavio i snimak samog upada inspektora u teren i pokušaja hapšenja pojedinaca kada je i došlo do naguravanja s igračima Argentine. Scenu pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Igrači koji su prekršili protokol su Emiliano Martinez, Giovanni Lo Celso, Cristiano Romero i Emiliano Buendia, a u trenutku prekida u igri su bili Martinez, Lo Celso i Romero.

Kako sada stvari stoje zaraženi igrači će biti prebačeni na posebnu destinaciju i to sve u organizaciji brazilske države Sao Paulo te da od susreta neće biti ništa. 

Top Komentari

Hanson091
Cuj teksta zarazeni igraci, igraci testirani negativni, počeo lobi i ovdje sto se tice korone.. De postavite koju sliku one golferke il one sto je utrčala na stadion da to gledamo a ne kakve gluposti pišete
1 0
Nije.bitno
Uradis test dan pred utakmnicu i do utakmnice karantin. Komplikuju ljudi
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti