Niko nije proslavio eliminaciju Brazila kao navijači Argentine!

Ludnica nakon utakmice

Niko nije proslavio eliminaciju Brazila kao navijači Argentine!

Esmer Oštraković

Hrvatska reprezentacija napravila je veliko čudo i u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva eliminisala prvog favorita za osvajanje Mundijala, reprezentaciju Brazila.

Nakon regularnih 90 minuta igre nije viđen niti jedan gol, iako su Brazilci u drugom poluvremenu propustili veliki broj prilika.

U produžecima su viđena dva gola, a prvi su do vodstva došli reprezentativci Brazila i činilo se tada da povratka za Hrvatsku nema.

Neymar je uspio postići gol i navijači Hrvatske su utihnuli, jer su znali da njihovi igrači nisu uradili ništa prema naprijed u većem dijelu utakmice.

Ipak, jedini udarac u okvir gola koji su večeras uputili Hrvati bio je dovoljan da se izbore penali u kojima je viđeno čudo.

Livaković je odbranio jedan penal, a drugi su nogometaši Brazila promašili jer je pogođena stativa, dok su Hrvati pogodili sve penale.

Oglasi

Nakon toga krenulo je veliko slavlje reprezentativaca Hrvatske, ali i njihovih navijača kako na stadionu tako i van njega.

Ali, nisu samo oni slavlili eliminaciju Brazila, jer su navijači još jedne selekcije imali razlog za slavlje.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Radi se o navijačima Argentine koji su, kada su čuli da je Brazil eliminisan, krenuli slaviti kao da su oni pobijedili.

Naravno Argentina će, ukoliko večeras eliminiše Nizozemsku, igrati protiv Hrvatske i pokušati izboriti finale.

Top Komentari

Drakula
Docice i oni na red
3 2
Pajkan
Da neće biti ko sa Spancima?
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi