Karioke izgledaju brutalno na terenu: Ono što rade protivniku večeras jednostavno nije humano

Razbijaju Ganu

Karioke izgledaju brutalno na terenu: Ono što rade protivniku večeras jednostavno nije humano

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Brazila večeras u francuskom gradu Le Havreu igra prijateljski meč protiv selekcije Gane.

Izabranici čuvenog Titea već su nakon prvih 45 minuta pokazali da će na predstojećem Svjetskom prvenstvu biti glavni favorit za titulu prvaka svijeta.

Karioke su već u prvom poluvremenu završile posao u protiv Gane i već imaju visoku prednost od 3:0 uz zaista fenomenalnu igru.

Već u devetoj minuti Brazil stiže do vodstva. Marquinhos je pogodio za 1:0 na ubacivanje Raphinhe, a zatim su na scenu stupili Neymar i Richarlison.

Prvo je u 28. minuti napadač Tottenhama na fenomenalan način pogodio s 20-ak metara za 2:0, a zatim i u 40. minuti glavom za velikih 3:0.

Prekrasna igra Brazila i još jedan dokaz da su trenutno možda i najjača reprezentacija svijeta. To će naravno morati da potvrde za dva mjeseca na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Brazil će u Kataru igrati u grupi G. Protivnici ove selekcije su Srbija, Švicarska i Kamerun.

Prvenstvo ova selekcija otvara 24. novembra duelom protiv Srbije. Nakon Orlova u igrat će protiv Švicarske 28. novembra te 2. decembra s Kamerunom.

Podsjetimo, Brazilci su petostruki prvaci svijeta. Posljednju titulu osvojili su prije 20 godina u Japanu i Južnoj Koreji kada su u finalu savladali Njemačku s 2:0.

Zatim su imali poprilične neuspjehe. Nisi iskoristili ni domaći teren 2014. godine kada su doživjeli pravu katastrofu i blamažu od selekcije Njemačke porazom u finalu od 7:1. Sada međutim sve izgleda mnogo bolje i Brazil je ogroman favorit.

Top Komentari

Klicko
Čeka se da padavičar vini Jr uradi nešto hahahah.Najveće smeće u fudbalu trenutno
0 2
SarajFK
karneoke
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi