Brazilskom fudbaleru se smije cijeli svijet: Postigao je autogol koji ostavlja u nevjerici

Neće spavati noćima

Brazilskom fudbaleru se smije cijeli svijet: Postigao je autogol koji ostavlja u nevjerici

Haris Zilić

Dese se utakmice kada vas jedan potez ili neka nesretna situacija lansiraju u centar javnosti, a sigurno da će noć bez sna biti za brazilskog fudbalera Lea Assucnpcaa.

Pomenuti 21-godišnji fudbaler inače član Parane postigao je jedan od najkomičnijih autogolova koji su viđeni na fudbalskim terenima.

U šestom kolu brazilske Paranaense jedne od predsezonskih liga, Parana je gostovala od Athletico-PR.

U 41. minuti dosuđen je penal za domaćine.

Golman Parane Diego Monteiro je sjajno zaustavio udarac fudbalera protivnipkog tima, a onda je natrčao nesretni Assucnpcao.

Oglasi

Fudbaler Parane je u želji da izbije loptu u korner, rutinski zatresao sopstvenu mrežu.

Izgledalo je kao da je napadač protivničke ekipe natrčao na odbijenu loptu i pospremio je u mrežu, a ne igrač koji je želio spasiti svoj tim.

Trenutak koji će sigurno Lea Assunpcaa lansirati na društvene mreže, a kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

Inače, Athletico je lider Paranaense, dok je Parana na desetoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi