Zanosna navijačica pretrešena kuda treba i ne treba: Pored ovakve zaštitarske ne može proći ni igla

Scena iz Brazila

Zanosna navijačica pretrešena kuda treba i ne treba: Pored ovakve zaštitarske ne može proći ni igla

Admin Čaušević

Vrlo su česte scene da navijači na utakmice uspiju raznorazne predmete s kojim na kraju gađaju sudije. Često dio krivice snose i zaštitari, međutim i onih koji svoj posao obavljaju krajnje profesionalno.

Utakmice u Brazilu su među najposjećenijim na svijetu zbog čega klubovi moraju posebnu pažnju posvetiti na samu organizaciju mečeve.

Neke zaštitarske agencije imaju poprilično stroge redare što je najbolje osjetila jedna atraktivna navijačica Botafogo koja je poznata kao Bibi.

Prije samog ulaska na stadion ona je pretrešena kuda treba i kuda ne treba jer zaštitarska nije ništa prepuštala slučaju.

Bibi je uhvaćena za grudi na što je i reagovala pogledom u kameru, dok je zaštitarka ostala pribrana te je postupila krajnje profesionalno.

Oglasi

Da li je osjetila privlačnost b navijačice ili je bio u pitanju samo posao to vrlo vjerovatno nećemo nikada saznati. 

Mora se priznati i da brazilska navijačica nije pravila probleme te da je shvatila da je pretresanje samo u opisu zaštitarke.

Inače, Bibi je strastvena navijačica Botafoga, ali voljeni klub prati u granicama normalnog te se još uvijek nije odlučila za radikalne poteze poput skidanja majica i slično.

Da stvar bude interesantnija ona je iz Amerike i počela je navijati za brazilski klub otkako ga je vlasništvo preuzeo američki biznismen John Textor.

Ova 31-godišnjakinja mečeve voljenog kluba uglavnom prati preko tv ekrana, a vrlo često zna doputovati i u Brazil. 

Top Komentari

Antaaaaa
"Radikalni potezi poput skidanja majice i slicno..", volio bi ti, volio. Imaš dosta na internetu snimaka kako prebiru navijace i diraju im "medjunozje", daj nam i tih članaka
1 0
King_Kenny
...i tata bi sine.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi