Brazilci potvrdili loše vijesti: Bez važnog igrača do kraja prvenstva!

Danilo propušta ostatak turnira

Brazilci potvrdili loše vijesti: Bez važnog igrača do kraja prvenstva!

Fudbalski savez Brazila saopštio je loše vijesti za navijače ove reprezentacije. 

Desilo se upravo ono čega su se navijači i bojali - Danilo neće igrati do kraja turnira. On se povrijedio na susretu protiv Švicarske i morat će pauzirati nekoliko sedmica.

Nakon što se prvi desni bek Brazila Dani Alves povrijedio pred početak Mundijala, Danilo je postao prva opcija na ovoj poziciji, ali on je nažalost odigrao samo jedan susret u kojem je povrijedio članak.

Kasnije je na toj poziciji igrao Fagner koji sigurno nije najbolji mogući izbor i preko kojeg će Belgijanci večeras tražiti svoju priliku da ugroze gol na kojem stoji Alisson.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Brazil i Belgija će od 20.00 sati početi veliki derbi četvrtfinala Mundijala, a pobjednik će igrati protiv boljeg iz susreta Urugvaj-Francuska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi