Tite potvrdio sastav za Belgiju: Mišljenja navijača podjeljena zbog dvojice igrača

Finale prije finala

Tite potvrdio sastav za Belgiju: Mišljenja navijača podjeljena zbog dvojice igrača

Selektor Brazila Tite potvrdio je postavu za sutrašnji derbi četvrtfinala Mundijala protiv Belgije.

Brazilci i Belgijanci će u večernjem terminu igrati 'finale prije finala' - tako su mnogi nazvali ovaj meč, a selektor Tite nema namjeru ništa posebno mijenjati, osim što se u tim vraća Marcelo.

Podsjetimo, zvijezda Real Madrida se povrijedila protiv Srbije u meču grupne faze te je nakon toga propustio susret osmine finala protiv Meksika. Ipak, selektor Tite je potvrdio da je s njim sada sve u redu i da se on vraća na teren.

"Marcelo je izostavljen jer je imao probleme sa povredom, nije sa na teren vraćao zbog stanja u kojem se nalazio. Filipe Luis je igrao dobro u dva meča, ali sada se Marcelo vraća", poručio je Tite na press konferenciji.

Pojedine navijače reprezentacije Brazila je razočaralo to što u timu ponovo neće biti Roberta Firmina već će u napadu opet biti Gabriel Jesus i uglavnom se oko toga vodi rasprava danas. Treba dodati i to da u timu neće biti Casemira koji je zaradio parni žuti karton protiv Meksika.

Sastav Brazila za Belgiju: Alisson, Marcelo, Miranda, Thiago Silva, Fagner, Fernandinho, Paulinho, Coutinho, Neymar, Willian, Gabiel Jesus.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

amadeus21
Morao je Firmino početi..mnogo bolji igrač od Jesusa...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi