Zaboravite na Adamu Traorea: Stigao je novi "terminator" i velikanu želi ispuniti višedecenijski san

Nevjerovatni mišići

Zaboravite na Adamu Traorea: Stigao je novi "terminator" i velikanu želi ispuniti višedecenijski san

A. Čaušević

U modernom fudbalu je neophodno biti fizički jak.

Neki igrači se mogu osloniti na sirovu snagu prirode, dok su neki primorani da provode sate i sate u teretani kako bi ojačali svoje tijelo i tako postali konkurentni na terenu. 

Posljednjih godina smo svjedoci da su mnogi igrači iz najjačih liga Evrope značajno radili na mišićnoj masi pa pojedini izgledaju poput bodybuildera.

Najbolji primjer je svakako Adama Traore. Španski krilni fudbaler je više poznat po svojim mišićima nego igračkim kvalitetama.

Traore je ovog ljeta dobio i opasnu konkurenciju što su i pokazale pojedine fotografije sa pripremnog perioda.

Naime, među navijačima Juventusa je počela kružiti fotografija Gleisona Bremera koji je ovog ljeta stigao iz gradskog rivala Torina.

Oglasi

Pažnju su privukli nevjerovatni nožni mišići na kojem brazilskom defanzivcu definitivno mogu pozavidjeti i profesionalni bodybuilderi.

Bremer je eksplodirao prošle sezone kada je bio zaista dominantan u Seriji A. Veliku bitku za njega su vodili Juve i Inter. Na kraju je bolju ponudu poslala Stara dama. 

Već kada se upoznao sa saigračima viđena je simpatična scena na kojoj se povratnik u Juventus, Paul Pogba, divi novom saigraču zbog njegovih mišića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Bremer je plaćen 41 milion eura, a za prvi cilj će imati da s Juventusom u narednim godinama osvoji Ligu prvaka, san kojeg Bianconeri čekaju duže od četvrt vijeka. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Ovake noge je Kolasinac imo prive operacije.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi