Brescia dobila ponudu iz Barcelone vrijednu 60 miliona eura
Foto - EPA

Svi žele Tonalija

Brescia dobila ponudu iz Barcelone vrijednu 60 miliona eura

Midhat Šljivak

Katalonski velikan Barcelona poslala je ponudu ekipi Brescije vrijednu 60 miliona eura za mladog veznjaka Sandra Tonalija


Kako navodi italijanski Corriere, Barcelona je odlučila da angažuje talentovanog veznjaka koji će uskoro napuniti 20 godina i poslali su ponudu njegovom timu od 60 miliona eura.

Da postoji ponuda na stolu priznao je i predsjednik italijanskog kluba Massimo Cellino.

"U februaru sam dobio veliku ponudu za Sandra, ali mu nisam ništa govorio. Želim ga iznenaditi u junu. Ime kluba ne mogu reći", istakao je Cellino.

Corriere međutim otkriva da je taj klub Barcelona i da Katalonci silno žele da ga dovedu u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je Barca uz 60 miliona eura ponudila Bresciji i dvojicu mladih veznjaka koji vrijede između pet i sedam miliona eura, ali njihova imena nisu poznata.

Za Tonalija vlada veliki interes. Juventus, Inter, Milan, PSG stoje u redu za njegovo dovođenje, a očigledno je da i Barcelona želi zlatnog dječaka italijanskog fudbala.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi