Mujkanović: Svakog respektujemo, ali se nikoga ne bojimo

Ponovo bio junak Mladosti iz Kikača

Mujkanović: Svakog respektujemo, ali se nikoga ne bojimo

E. Čaušević

Fudbaleri Mladosti iz Kikača plasirali su se danas u osminu finala Kupa BiH što je historijski uspjeh za ovaj klub.

Mladost je imala vodstvo od 2:0 i činilo se da će sve gotovo, no Leotar je uspio da dođe do izjednačenja. Ipak, u samom finišu utakmice Semir Mujkanović je stupio na scenu te je golom iz penala pogodio za 3:2 i tako odveo svoj tim u osminu finala.

Mujkanović je danas upisao hat-trick čime je još jednom bio heroj svoje ekipe. Nakon utakmice napadač Mladosti izjavio je da je ovo još jedan veliki rezultat za njegov tim, te da su zasluženo stigli do pobjede.

"Jedna odlična utakmica. Leotar nas je baš namučio i od početka su nametnuli težak tempo. Branili smo se gotovo cijelu utakmicu, ali smo postavili dobru taktiku i igrali smo na kontre što nam se isplatilo. Ponovo sam briljirao, eto penal u 94. minuti bila je teška situacija, ali sam zabio. Već sam bio mislima na penalima, ali smo uspjeli. Bilo ko da dođe, svakog respektuje, ali se ne bojimo nikoga", rekao je Mujkanović.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
J.eb.o te senad brnjo
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi