Bristol prokockao 3:0, Đurić ušao u 74. minuti

Championship

Bristol prokockao 3:0, Đurić ušao u 74. minuti

Edmir Škorić

Nogometaši Bristol Cityja vodili su 3:0 u gostima u Derbyju, ali nisu slavili u 31. kolu engleskog Championshipa.

Bristol je na teškom gostovanju imao 3:0 nakon samo 38 minuta igre, ali morao se zadovoljiti samo jednim bodom.

Novo pojačanje Bristola Matt Taylor pogodio je u 14. minuti, a onda je dva gola postigao Tammy Abraham. Napadači gostiju bili su raspoloženi, ali u nastavku su zakazali.

U nastavku veliki povratak Derbyja. U 57. minuti Darren Bent vraća Derbyju nadu, pa u 76. minuzi Ince zabija za 2:3, a u 81. minuti iskusni Bent donosi veliko izjednačenje Derbyju.

Bh. reprezentativac Milan Đurić ušao je u igru u 74. minuti, a u 83. minuti dobio je žuti karton. Ušao je u igru kod 3:1 vodstva, ali onda je njegov tim nesretno primio dva gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bristol je trenutno 20. na tabeli sa 32 boda, dok je Derby osmi sa 47 bodova. Pobjeda bi puno više značila gostima, ali ovaj bod svakako nakon svega više slave domaći. Ipak su gubili 3:0 na poluvremenu.

Championship, 31. kolo:
Derby - Bristol 3:3 (Bent 57, 81 - penal, Ince 76/ Taylor 14, Abraham 27, 38)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi