)
Brozović pravi iznenađujući transfer?

Odlazi na Otok, ali ne u United ili Chelsea

Brozović pravi iznenađujući transfer?

Vezni fudbaler iz Hrvatske Marcelo Brozović mogao bi ovog ljeta ostvariti iznenađujući transfer.

Kako prenose italijanski mediji, ovaj igrač nije u planovima novog trenera Intera Luciana Spallettija, pa bi trebao potražiti novu sredinu.

Iako se ranije pisalo da su za njegove usluge zainteresovani Manchester United i Chelsea, čini se da on neće završiti tamo, već bi njegova naredna destinacija mogao biti Everton. 

Osim toga, Inter će navodno pristati da i ispod cijene prodaju Marcela. Do sada su tražili 30 miliona eura, ali bi pristali navodna na čak deset miliona manje. Podsjetimo, Inter će morati ovog ljeta ostvariti prihod od barem 30 miliona eura kako bi ispoštovali finanskijski fair play i kako bi mogi ostvariti velike transfere.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj vezni fudbaler je prošle sezone odigrao 28 mečeva za Inter, a postigao je šest golova. On je na stadion Giuseppe Meazza stigao prije dva ljeta iz Dinamo Zagreba u transferu vrijednom oko šest miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi