Brozović se počastio automobilom: Sada vozi pravu 'zvijer'
Foto: EPA

Lovren ostavio šaljiv komentar

Brozović se počastio automobilom: Sada vozi pravu 'zvijer'

Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović ponovo je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama.

Kako igrajući Inter zarađuje enormne sume novca, Brozović dio bogatstva odvaja i za limene ljubimce čiji je veliki ljubitelj, a posljednji kojim se počastio više liči tenku nego automobilu.

Na svom Instagram profilu Brozović se 'pohvalio' kako je kupio Rolls-Royce Cullinan uz koji je i pozirao, a za ovu zvijer je izdvojio oko 350.000 eura.

Fotografiju su, naravno, komentarisali i brojni njegovi saigrači, posebno je duhovit bio Dejan Lovren koji je napisao: "Trebao si u rozoj boji uzeti", a čestitali su mu i Romelu Lukaku, Nicolo Barella, Radja Nainggolan...

Brozović prema ugovoru u Interu godišnje u džep spremni tri miliona eura, tako da je kupovina ovakvog automobila za njega sitnica...

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

💣

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti