Conte nakon Icardija i Nainggolana pronašao još jednog "uljeza"

Brozović ide na hlađenje?

Conte nakon Icardija i Nainggolana pronašao još jednog "uljeza"

E. Škorić

Poznato je da Antonio Conte prije svega pažnju posvećuje disciplini, pa je po dolasku u Inter odmah potjerao one koje smatra nedovoljno disciplinovanim.

Mauro Icardi i Radja Nainggolan bili su prisiljen da odu iz Intera nakon Conteovog dolaska, a sada je, čini se, italijanski trener pronašao još jednog takvog.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović navodno se žestoko posvađao s Romeluom Lukakom u svlačionici nakon remija sa Slavijom Prag (1:1), a saigrači su morali da ih rastavljaju i da zaustave veći obračun.

Conte bi sada mogao da pošalje Brozovića "na hlađenje" i to dva dana prije Derby della Madonnine i okršaja s Milanom na San Siru. Taj susret igra se sutra od 20:45 sati.

Inače, do svađe je došlo jer je Lukaku kritikovao Brozovića zbog velikog broja izgubljenih lopti i Lukaku smatra da je upravo hrvatski veznjak jedan od glavnih uzroka slabe partije i kiksa protiv Slavije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje da se vidi hoće li Conte na kraju zaista protjerati Brozovića pred tako važnu utakmicu ili će uspjeti da uvede potrebni mir u svlačionicu.

Nicolo Barella je zabio gol za Inter u remiju sa Slavijom i upravo ovaj 22-godišnjak bi mogao dobiti šansu ako Brozovića Conte odluči ostaviti na klupi ili poslati na tribine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi