Bruno Alves potpisao početkom mjeseca, a već napušta portugalski klub

Zbog neslaganja s trenerom

Bruno Alves potpisao početkom mjeseca, a već napušta portugalski klub

E. Škorić

Iskusni defanzivac neće ostati u redovima ekipe Famalicao.

Bivši portugalski reprezentativac je u 39. godini potpisao ugovor s Famalicaom, nakon što je tri sezone igrao u Italiji za Parmu.

Ipak, nekadašnji igrač Rangersa, Cagliarija, Fenerbahčea, Zenita i Porta, samo 20 dana kasnije odlučio je raskinuti ugovor.

Kako javljaju mediji u Portugalu, Alves je u sukobu s trenerom ivom Vieirom i zbog toga ne želi da naredne sezone nosi dres tima u kojem je svojevremeno igrao i njegov otac.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Alves je od 2007. do 2018. godine bio član reprezentacije Portugala za koju je odigrao 96 utakmica i postigao 11 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi